Miten voin pikavippi yksityiseltä voi tehdä lomaa

15.05.2018

Miten voin pikavippi yksityiseltä voi tehdä lomaaMikä voisi olla parempi lahja lapselle? Mieheni ja minä ajattelin pitkään ja hartaasti tässä asiassa. Kun lasten huone täynnä leluja, on kaikki tarvittavat kehittämiseen ja pelejä, se on vaikea valita lahja, joka toisi iloa ja muistaa pitkään. Jäljelle jäi vain yksi viikko ennen päivää syntymän meidän viisivuotias tytär, kun mieheni ja tajusin mikä lahja on paras.

Päätimme juhlistaa tätä tärkeä päivä koko ohjelma: järjestää suuri juhla pihalla talomme, soita paljon lapsia, kutsua animaattorit ja klovneja, pelien ja järjestää miellyttää kaikille vieraille suuri kakku ja makeisia. Järjestäminen näin mahtava tapahtuma sinun on oltava riittävästi aikaa ja varoja. Koska olemme päättäneet järjestää festivaali lähes viime hetkellä, meillä ei ollut tarpeeksi joko aikaa tai rahaa. Joten ensinnäkin, mieheni meni yhtiön verkkosivuilla Finov ja käyttää sitä nopeasti ratkaistu taloudellinen puoli asiasta.

Kunnes syntymästä oli alle viikossa ja meillä oli paljon työtä. Heti kun rahat saapui miehensä luottokortin, aloimme järjestää tapahtuman. Ensinnäkin, olemme sopineet animaattorit hauskaa viihdeohjelmaa lapsille, sovimme samalla pelle Mcdonald’s, jonka oli tarkoitus viihdyttää lapsia ja antaa erilaisia ​​lahjoja. Sitten kävi konditoria ja tilannut suuren määrän kaikenlaisia ​​makeisia ja tietenkin valtava kakun sanoilla: «Hyvää syntymäpäivää tyttärelleni» ostimme kokoelma kauniita kynttilöitä.

Sen jälkeen meidän lähetti kutsuja ja alkoi suunnitella ja koristelu meidän pihalla palloja, liput ja värillinen nauhoja. By tärkeä päivä me kaikki oli valmista. Monessa suhteessa, järjestää loma ajoissa auttoi meitä pikavippi yksityiseltä. Saatuaan tarvittavat rahat, olimme nopeasti pystyy maksamaan kaikki kulut ja ostaa kaiken mitä tarvitset lasten puolue. Lahja tyttärelleen osoittautui aivan loistava. Meidän syntymäpäivä tyttö oli iloinen. Koko päivä on hauskaa ja pelata kavereiden kanssa. Ammattivalokuvaaja, myös kutsuttu tapahtumaan, teki paljon ihania kuvia. Nyt he liittyi perheen valokuva-albumin ja tarkistaa niitä, me olemme onnellisia ja muistaa lämpöä tätä hienoa päivää.